Welcome

On the hills, 16 km from Bologna, a charming little village hosts the Trattoria since 1947.

Bolognese recipes of Excellence are served in our lovely room and on the outdoor veranda.

The search for the raw materials of the places allows us to rediscover flavors forgotten in our memory, and to propose old recipes always very modern.

Bread, dairy products, cold cuts, meat and all the ingredients chosen make up refined tastes accompanied by local wines with an eye to other gastronomic realities.

Scrigno di mortadella scottata con ricotta, pistacchi e restrizione di aceto balsamicoSformatino di Parmigiano Reggiano con crema di zucchineTortellini in Brodo di capponeTortellini alla pannaTagliatelle alla bologneseTagliatelle al prosciutto limoneTagliatelle alla ortica con friggione e guancialeSpaghetti alla chitarra con tartufo neroRavioli di patate con funghi porciniSpaghetti alla chitarra con pomodori pachino, olive taggiasche e frutti del cappero cucunciLune "ri-piene" di melanzane, mozzarella e concassé di pomodori e timoCotoletta alla PetronianaCrescentineTortino al cioccolato con gelato alla crema fatto da noiZuppa ingleseSemifreddo ai due cioccolati "Black & White"Panna cotta con frutti di boscoCheese cake con salsa di fragoleSbrisolona
2018 Certificate of Excellence Tripadvisor-Green logo