1 december, diner thema: de smaken van maïs

Met het festival van themadiners gewijd aan de smaken van de herfst, na pompoen, porcini en kastanje, zijn we het ontdekken van een nieuw ingrediënt: maïs. Nieuw als de nieuwe wereld van waaruit het komt, in de afgelopen eeuwen heeft zich verspreid in de traditionele en slechte Italiaanse keuken in verschillende vormen, het verrijken van onze tafels niet alleen goede polenta.

  01 december H 20:30 de maïs diner met wijnkelder demarie (Piemonte) voorgerecht pop maïs kaas "voor u" Roero Arneis DOCG sprankelende extra brut voorgerecht Taco guacamole en frat "voor u" Roero Arneis DOCG sprankelende extra brut eerste schotel Corn Cream al Aroma van paprika Arneis Langhe doc 2016 tweede schotel everzwijn met polenta Roero Riserva DOCG 2010 Sweet Sbrisolona Moscato d'Asti DOCG 2016  

1 december, H 20:30 het graan diner met wijnkelder demarie (Piemonte)

 

Het menu bevat:

 Entree

"voor u" kaas Popcorn "Roero Arneis DOCG Sparkling extra brut"

 Starter

Taco guacamole en frat "voor u" Roero Arneis DOCG Sparkling extra brut

 Eerste cursus

Crème van maïs met de geur van paprika Arneis Langhe doc 2016

 

 Tweede schotel

Everzwijn met polenta Roero reserve DOCG 2010

 Zoete

Sbrisolona Moscato d'Asti DOCG 2016

 

€30 per persoon, all inclusive. Reservatie verplicht. Voor info en boekingen: Tel. 370 3184622 E-mail trattoriadilivergnano@gmail.com

 

> > Hoe ons te bereiken < <